Referenca: Te Te finance d.o.o.

Nova spletna stran

Kaj smo naredili za našo stranko?

Nova spletna stran

Povečala mu je prihodke za nekaj 10% na let. Do takrat so ga poznali edinoprijatelji in ožji krog poznanika

Logo

Izdelali smo logo za lažjo prepoznavnost podjetja in njegovega delovanja. Takoj vam je jasno da imate opravka o finančni instituciji vredneg zaupanja.

Google oglaševanje

Povečali smo prodajo za 20% in povečali prepoznavnost podjetja na gelde na to da je eno od najstarejše podjetje za odkup terjatev v Sloveniji

Kaj če ne verjameš v Google in splet?

Tudi nekonvencionalne metode pomagajo pri prodaji. Tradicionalno zaprte skupnisti se odpirajo na spletu in si pomagajo pri dosegljivosti svojega spletnega nastopa. Vsi smo povezani sa spletom in iščemo prek iskalnika Google. Ali magar 98% nas. Ostali iščejo po Yahoo, Bing in ostalim slabim iskalnikom.

Zevdanje, da mu Google prinaša stranke je za nekatere čudno in nenavadno, ampak če pomislite, da vsakiš ko vas zanima nekaj veš greste lahko na Google in boste našli odgovor na vašo željo, potrebo ali problem.

Kaj pomeni Google za vaš biznis?

Google je najboljše kaj se je zgodilo za manjše in srednje podjetje. Končno je tu platforma prek katere lahko brez ogromnih stretstev za marketing mali človek pride do besede zraven internacionalne kompanije.

Res je da je doseg odvisten od višine budgeta in v konkurenčnih panoga teško pridemo do svojega kosa, ampak vseeno imamo šanso da preverimo našo ponudbo in pojačamo našo investicijo če se pokaže kot pravilna.

 

%

Corporate Rebranding

%

Website Redesign

Day Turnaround

Amazing Result