Izdelava spletnih strani

Vrhunski dizajn

Wordpress ima največjo kolekcijo vrhunskih dizajnov na svetu. Izberite eno od 1000 najboljših tem in plačajte minimalno za profesionalni dizajn.

Prilagojeno mobilnikom

Vse spletne strani so v odzivni tehnologiji. WordPress je eden od prvih in vodilnih na tem področju. Dobili boste tehnolško najboljšo stran v tem trenutku.

Enostaven urejevalnik

Enostaven urejevalnik je postal še boljši. Dejansko kliknete na tekst, katerega želite spremeniti in pišrte. Kot v Word-u.  Slike in elementi se dodajajo zelo  enostavno.

Tehnična podpora

Wordpress je najbolj raširjena platforma na svetu. To pomeni, da je največ tehnikov, ki vam lahko pomaga pri težavah. Mi vam ponujamo našega, ampak se vedno lahko obrnete na svojega.

Zakaj je spletna stran pomembna za poslovanje?

Prvi vtis o vašem podjetju

 

Ko vas zadovoljna stranka priporoči prijatelju, vas bo ta preveril tudi na spletu. Prvi vtis o podjetju dan danes dobimo tudi na spletu. Spletna stran pove veliko o podjetju, njegovem odnosu do strank in skrbi za svojo blagovno znamko in prepoznavnost.  
Enako je v fizičnem svetu. Izbrali boste mehanika, ki ima urejeno in čisto delavnico, ter dela z novo opremo in ne mehanika, ki ima zastarelo opremo, razmetano in umazano delavnico. Tudi, če ga je kdo priporočil. 

Spletna stran vam lahko prinese velik novih strank in poveča prodajo. Res je, da vam je šlo dobro tudi brez nje,  ampak to ne pomeni, da bo tako za vedno. Poskrbite za novi posel, še preden starega zmanjka. 

Prepoznavnost podjetja

Danes resno podjetje brez spletne strani skoraj ne obstaja. Cena izdelave spletnih strani je tako nizka, da je skoraj greh če je nimate.

Drugi problem so zastarele spletne strani, zastarelih modelov razmišljanja, ki so pokopale velika slovenska podjetja. Ni bil problem v slabem izdelku. Imeli so pridne delavce, raširjeno mrežo trgovin. Z druge strani je prodaja konstantno padala.

 

Yugo nostalgija nas je naučila, da se dober izdelek sam prodaja. Od vstopa novih konkurentov na trg, z močnim marketingom se je tržni delež in z njim tudi prodaja začela zmanjševati. Edina prednost tujega podjetja je marketinško usmerjeno razmišljanje in filozofija, da je potrebno nekaj sredstev vložiti v marketing. 

Sreča je, da vam lahko pomagamo vzspostaviti spletno stran in vas naučimo, kako z njo upravljati, da vam prinese največ. Ali ste pripravljeni narediti korak v pravi smeri?

 

 

Kvalitetna vsebina

 

Vsebina na spletni strani ne sme biti sama sebi namen. 

Vsebina mora biti pripravljena tako, da je optimizirana za iskalnike, zanimiva za vaše potencialne stranke, da ponuja odgovore na vprašanja, ki jih imajo vaše strake. 

Ker ni večjega strokovnjaka za vašo branžo od vas, je najboljše, da vsebine pripravite vi. In ker  iz iskušenj vemo,  kako je to nekatrim težko, vam lahko pomagamo pri ustvarjanju kvalitetnih vsebin. Na kavici nam boste povedali vse  o vašem poslu, zakaj ste boljši od konkurence in kaj imajo stranke  rade pri vas. Iztega pogovora bo nastala tekstovna vsebina. 

Z nekaj fotografijami z vaše lokacije in posnetim videom, vam bomo pripravili ostale vsebine za vrhunsko narejeno spletno stran.

Analiza obiska

Ker je težko vedeti kaj se dogaja na vaši spletni strani je potrebno vzpostaviti merjenje obiska.

Ali bi radi vedeli: od kod pride največ strank, katere strani so najbolj ogledane, na katerih se največ časa zadržujejo, iz katerega vira pride največ strank, ki vam pošljejo povpraševanje? Na ta in druga pomembna vprašanja je mogoče odgovoriti edino, če imate vzpostavljeno merjenje. 

V resnici ste brez merjenja kot riba na suhem in vas konkurenca lahko prehiti, ali iskoristi poslovno priložnost in vam prevzame stranke. 

Naučili vas bomo kako gledati najbolj pomembne kazalnike uspešnosti. 

Kaj lahko pričakujete od nove spletne strani?

 

Z nov speltno stranjo bo vaše podjetje dobilo novi kanal prodaje in dvignila prepoznavnost blagovne znamke med potencialnimi strankami. Ko stranka pride na vašo spletno stran večkrat bo se zapomnila vaše blagovne znamke in vaše ponudbe. To gradi prepoznavnost in zaupanje. To bo prišlo prav ko pridemo do najbolj pomembnega trenutka. Odločitve o nakupu. Taakrat se stranka izbira na osnovi svojih prepričanj in občutkov. Počutimo se varni če se odločimo za nekaj kar poznamo in zaupamo. Ta občutek je bolj pomemben od niske cene in ugodnih opcij. Seveda je vse odvisno od obiska spletne strani in uspostavljene analitike. Brez obiska niti najboljša spletna stran ne more pomagati. Z druge strani brez analitike je poskus izboljšave vaše spletne strani temelji na sreči in ne na informacijama.

Številke od spodaj so lahko boljše ali slabše in je v glavnem odvisno od zrelosti vaše spletne strani, konkurence, obiska vaše spletne strani in marketinških aktivnosti. Skoraj v vsakem primeru se, da izboljšati določeni aspekt spletne strani.

Kaj lahko pričakujete od nove spletne strani?

 

 

%

Povečanje števila potencijalnih strank

%

Povečanje prodaje

%

Povečanje prepoznavnosti blagovne znamke

%

Izboljšanje odnosa s strankami

Cenik izdelave spletnih strani

Izdelava spletnih strani je enkraten strošek. Za vzdrževanje spletnih strani in urejevalnik vam ni treba plačati mesečne naročnine. Edini strošek je domena in gostovanje, ki jih boste sami urejali. Naš tehnik vam bo na voljo in bo računal po urah opravljenega dela. Če ne želite našega tehnika je WordPress najbolj raširjena platforma na svetu in boste našli tehnika na vsakem koraku. 

Ne odlašajte vaše odlučitve.

Jutri je še en dan, ko ste brez popolne spletne strani in, po vsej verjetnosti, nekaj novega posla.