Izdelava Marketing plana

Objave na spletni strani

Objave na spletni strani vam bodo pomagale do višjih uvrstitev v iskalniku Google in povečale vašo kredibilnost pri potencilnih strankah.

Objave na socialnih omrežjih

Socialna omrežja so pomemben del vsakdanjega življenja posameznika in so enako pomembna za pospeševanje prodaje in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Email marketing

NAjbolj učinkovit način pridobivanja novih strank in komunikacije z obstoječimi. Večina podjetnikov se izogiba pošiljanju email-a, ker meni, da nima kaj pametnega pošiljati…

Brezplačni viri obiska

Splet so novice in kvalitetna vsebina. Če lahko producirate eno od teh vam se to izplača v obliki brezplačnea obiska. 

Zakaj je marketing plan pomemben?

Kakšna je naša pot do cilja?

 

Ker ste podjetnik, verjetno imate tudi poslovni CILJ. Pot do cilja je lahko prepuščena sreči in zaupanju v naše sposobnosti reševanja izzivov ali je ta pot PLANIRANA. Prednost plana je, da vedno veste kaj je treba narediti, kar vam poveča učinkovitost in s tem prahrani tudi do 90% časa. Uspešni podjetniki nimajo preveč časa. 

Z druge strani vam planiranje marketing aktivnosti omogoča, da povečate skupno učinkovitost različnih spletnih kanalov. To pomeni, da ne objavljate svoje članke samo na blogu ampak to objavite tudi na Facebook in pošljete vašim obstoječim strankam na Email.  Lahko izkoristite več člankov in naredite priročnik, ki ga potem ponudite potencialnim strankam brezplačno v zameno za njihove kontakte.

Cenik izdelave Marketing plana

Izdelava spletnega MARKETING PLANA je enkraten strošek, ki vam bo prihranil in prinesel veliko več v prihodnosti. GARANTIRANO!

Katere prednosti vam prinaša Google oglaševanje?

Ne odlašajte vaše odlučitve.

Jutri je še ne dan ko ste brez dobrega svetovalca za Google oglaševanje in novih strank.